Vélemények

Főoldal 9 Vélemények

“István,egy igazán felkészült szakember, úgy érzem hamar megértette és ráhangolódott arra a problémára amivel megkerestem és azonnal reflektált, illetve igazán hatásos megoldási lehetőségeket javasolt. Nagyon objektív, türelmes, sokat kérdez, hogy igazán megértse az adott élethelyzetet, egyben profizmusával és szakmaiságával valóban olyan személyre szabott megoldásokat adott nekem, amelyekről valóban azt gondolom hogy igazán erősen és sikeresen előmozdítják az ügyemet és azt a megoldás útjára vezetik.

Istvánt jó szívvel ajánlom Mindenkinek! 

(A. Zné)

“Önbizalmam alig volt, már – már komoly depresszióba estem. Nem akartam már az utcára sem kimenni, annyi fájdalom ért az utóbbi években. Sokat töprengtem míg mégicsak felkerestem Istvánt. Röviden és velősen azt mondhatom, hogy megérte. Sikerült átértékelnem az életem, észrevettem, hogy mennyi minden van amire büszke lehetek. Visszakaptam az önbecsülésem. Van már munkahelyem, és egyre inkább azt érzem, hogy hasznos ember vagyok. Itt is köszönöm ezt Istvánnak”

(J.K.)

“Istvánt a testvérem ajánlotta nekem. Ő az interneten látta, hogy István mivel foglalkózik. Elötte több alkalommal voltam pszihológusnál, de nem kaptam megfelelő segítséget. Istvánnak elmondtam a problémáim és már az első beszélgetés után jobban éreztem magam. Depressziós voltam. Nem érdekelt semmi. Neki köszönhetem hogy minden egyes nap látok valami pozitívumot. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek akinek segítségre van szüksége.”

S.G.